5/15/2014

Sallate Italiane







PERBERESIT

1/2 sallate jeshile
80 gr peshk ton
5-6 feta kastravec
4-5 feta domate
3-4 speca turshi
2 luge gjelle djathe kackavall te grire (guda)
1 veze te zier
3-4 luge gjelle me salce majoneze

pak spec te fresket te grir ne kubik








PREGATITJA

Ne nje pjate sallate hedhim sipas rradhes perberesit: sallaten jeshile, peshkun ton (konserve), domatet, kastravecat, vezen e zier, specat turshi (pak pikant sipas deshires), djathin kackavall, salcen e majonezes (receta >ketu), e sperkasim sallaten me pak spec te kuq ose jeshil te grire ne kubike te vegjel dhe sallata eshte gati. Gatim te mbare. Nese ky informacjon eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte tuaj. 

No comments:

Post a Comment