PERBERESIT
Për 2-4 persona
300 gram djathë te bardhe te grire
200 gram djathë parmexhan te grire
1/2 brokoli
1 filxhan kafeje me miell
1/2 luge kafe me sode ose (beikin paunder)
1 filxhan kafeje me birrë
PREGATITJA
Ne nje ene plastike hedhim miellin, birren dhe soden. Përziejme përbërësit për të formuar një përzierje homogjene. Vendosim enen plastike në frigorifer për 30 minuta për tu lidhur te gjithe perberesit. Heqim enen plastike nga frigoriferi dhe shtojme ne brumin e holle qe pregatitem brokolin e grire, djathin e bardhe dhe parmexhanen (djathe kackavall), perziejmete gjithe perberesit. Pregatisim qoftet e brokolit me djathe dhe ngrohim pak vaj ne nje tigan. Mbasi eshte ngrohur vaji skuqim qoftet nga te dyja anet deri sa te marrin ngjyren e duhur dhe te skuqen mire. Heqim nga tigani qoftet e brokolit dhe i vendosim ne nje pjate me leter guzhine qe te thithi vajrat e teperta. Gatim te mbare.
Nese ky informacjon eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte e juaj.
No comments:
Post a Comment