4/18/2014

Sallate ruse



PERBERESIT Per 5-6 persona

4 veze te ziera vetem te bardhen te prera ne kubik
2 patate te ziera te prera ne kubik pa lekure
3 karrota te ziera te prera ne kubik
200 gr turshi kastravec i prere ne kubik
250 gr bizele e zier
200 gr sallam i tymosur ose pariza te prere ne kubik
1 qepe te thate te prere ne kubik
kripe - piper te bardhe te bluar
200 gr majoneze






Te gjithe perberesit e sallates te prere ne kubik te kene perafersisht te njejten madhesi dhe forme prerie. Ne nje ene plastike i perziejme te gjithe perberesit e lart permendura me kujdes, shtojme kripe dhe piper por gjithmone duke provuar shijen e sallates. Mbas perzieries vendosim sallaten ruse ne frigorifer per tu qetesuar rreth 1 ore dhe eshte gati per tu sherbyer.








Gatim te mbare. Nese ky informacjon eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte e juaj. 







No comments:

Post a Comment