4/14/2014

Veze te mbushura






PERBERESIT

5 veze te ziera
3 luge gjelle me majoneze
2 thelbinj hudher te grira imet
piper te bardhe te sapobluar
3 kokra ulliri
1 fete domate te grir ne kubik












 PREGATITJA

Presim vezet ne mes dhe i ndajme te verdhat nga e bardha. Ne nje ene plastike te vogel hedhim te verdhat e vezeve dhe i shtypim mire me nje luge gjelle. Shtojme ne enen plastike me te verdhat e vezes majonezen, hudhrat  (hudhrat te grihen imet ne rende),kripe dhe piperin duke provuar shijen. Perziejme mire te gjithe perberesit ne enen plastike deri sa te kemi nje kreme te trashe homogjene. Me nje luge supe mbushim te bardhat e vezes me kremin e pregatitur dhe shtojme mbi vezet e mbushura domatet e grira dhe ullinjt. Vendosim vezet e mbushura ne frigorifer per 10-15 minuta perpara se ti sherbejme. Gatim te mbare.

Nese ky informacion eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte tuaj.
 

No comments:

Post a Comment