4/14/2014

Znicel derri







PERBERESIT

berxholla derri te shtypura
miell
qumesht me veze
krip
piper
galete
PREGATITJA

Pasi e kemi shtypur mishin e derrit me makinerine e znicelit ose me nje cekic druri per znicel hedhim pak kripe dhe piper sipas deshires. Kalojme znicelin ne miell duke e sperkatur mire me te dyja anet, e zhysim ne qumesht me veze dhe e sperkasim mire me galete. Ne nje tigan me vaj te nxehur vendosim znicelin per tu skuqur. Skuqim znicelin nga te dyja anet deri sa te marre nje ngjyre te kuqerremte dhe e sherbejme te ngrohte me patate te skuqura, me oriz te zier me zarzavate, me salca te ndryshme etj. Gatim te mbare.
Nese ky informacjon eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte e juaj.

No comments:

Post a Comment