PERBERESIT
4 fileta pule prera në copa me madhësi te nje kafshate
galete (buke e thekur e grire)
2 vezë rrahura
vaj për skuqje
kripë
piper
rigon
PREGATITJA
Lajme mire pjeset e prera ne kubike te filetos se pules, i leme te kullojne dhe shtojme kripë, piper dhe rigon. Vendosim filetot e prera në vezë rrahur dhe pastaj ne galete. Në një tigan me vaj te nxehur skuqim filetot e pules me galete duke i kthyer vazhdimisht nga te dyja anet deri sa te marrin nje ngjyre te kuqerremte dhe te fryhen pak. Vendosim filetot e skuqura në letër thithëse kuzhine që të tërheqë vajrat e teperta dhe i sherbejme te ngrohta. Gatim te mbare.
Nese ky informacjon eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte e juaj.
No comments:
Post a Comment