PERBERESIT
4-5 luge gjelle me kakao
1 kuti qumesht te embel panda
100 gr cokollate fondente
50 gr gjalpe
2 luge supe me sheqer pluhur (te situr mire)
1 filxhan caji me laithia te grira ne multi ne forme mielli.
PREGATITIA
Vendosim cokollaten e grire me gjalpin ne nje BEN MARI (nje tenxhere me uje
te ngrohte duke u ngrohur dhe brenda saje nje ene qelqi tjeter ku do shkrije cokollata dhe gjalpi.
Ne nje ene te pershtatshme per te perzier mire perberesit vendosim qumeshtin e embel panda, kakaon dhe sheqerin pluhur dhe i perziejme. Leme pak cokollaten me gjalpin te ftohet dhe pastaj i perziejm te gjitha bashke. I perziejm perseri mire duke shtuar lajthite e grira deri sa te marre ngjyren e kremit te cokollates.
Kombinim perfekt... ne nje shkop banane me nje shtrese cokollate.
No comments:
Post a Comment