PERBERESIT
1 sallate jeshile
2 qepe te njoma
1 luge gjelle me koperr te grire
kripe
2-3 luge gjelle vaj ulliri
2 luge gjelle uthull balsami ose leng limoni sipas deshires
pak lekura limoni te vogla (sipas deshires)
PREGATITJA
Lajme mire sallaten jeshile, qepet e njoma, kopren dhe e leme ne nje kullese, qe te kullojne mire, mundesisht ne frigorifer qe te jene kerrce dhe te fresketa ne momentin qe do ti sherbejme. Grijme te gjithe perberesit, i vendosim ne nje ene plastike dhe shtojme vajin e ullirit, uthullen ose lengun e limoni te fresket sipas deshires (ose te dyja). Sperkasim sallaten me pak kripe per shije dhe i perziejme mire qe te na marinohen mire. Gatim te mbare. Nese ky informacjon eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte tuaj.
No comments:
Post a Comment