PERBERESIT
Per 6-7 rracione
lekurat 3 mandarinave te grira ne rende te imet
4 luge gjelle me leng mandarine
2 filxhana cai me miell
2 veze
2 filxhan caji me kos
1,5 filxhan kafeje me sheqere
1/3 luge kafeje me kripe
1 filxhan kafe me gjalp
1 luge kafeje me sode
PREGATITJA
Perziejme me nje robot shtepiak perzieres lekurat e madarines bashke me sheqerin. Ne vazhdim shtojme vezet dhe te gjithe perberesit e tjere duke l shtuar ne fund miellin e situr te perzier me soden. Ne rastin qe brumi na behet i forte, shtojme 1-2 luge me leng mandarine. Pjekim ne furre te parrapregatitur ne temp. 180 grade per 30-40 minuta. Gatim te mbare.
Nese ky informacjon eshte i dobishem per ju, ju lutem shperndajeni me miqte e juaj.
No comments:
Post a Comment